Am I doing something stupid


+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Am I doing something stupid4022 days old

  1. #1
    PhilJ1
    Guest PhilJ1's Avatar

    0 Not allowed!

    Default Am I doing something stupid

    After a couple of weeks use, no matter what Proton complied program I try to debug - I only see the variables - NO code. The P_icd will animate no problem, the displayed variables update accordingly when in animation.

    I have attached a simple test prog - to demonstrate what I see, along with some screen shots of my P_icd output. The same problem occurs with either a 18F or 16F device.

    I have re-installed P-icd, no change.

    I'm using XP, with Sp3, Proton IDE v 2.0.0.4, compiler v 3.4.0.5

    Realize it's FREE, but thought you should be aware.

  2. Attention

    This valuable resource relies upon the very small amount of revenue generated by displaying online advertisements to our visitors.

    The advertisements we display are relevant to this web site and your browsing history

    Please consider supporting us by disabling your ad blocker.


    Note: Some users have reported issues related to ad-blockers rendering parts of this wesite unusable,
    where possible we will rectify the issues to enable you to use this resource with adblocking enabled.

    If you can, please report issues in the forum area WebSite / Forum Issues


    Thank you for your attention.

  3. #2
    Prolific Poster RGV250's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    2,389
    Thumbs Up
    Received: 30
    Given: 7
    Total Downloaded
    1.16 GB

    0 Not allowed!

    Default

    Hi,
    It compiles and looks OK for me, same setup. can't help more than that.

    Regards,
    bobby

  4. Attention

    This valuable resource relies upon the very small amount of revenue generated by displaying online advertisements to our visitors.

    The advertisements we display are relevant to this web site and your browsing history

    Please consider supporting us by disabling your ad blocker.


    Note: Some users have reported issues related to ad-blockers rendering parts of this wesite unusable,
    where possible we will rectify the issues to enable you to use this resource with adblocking enabled.

    If you can, please report issues in the forum area WebSite / Forum Issues


    Thank you for your attention.

  5. #3
    Fanatical Contributor Tim's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    7,818
    Thumbs Up
    Received: 52
    Given: 96
    Total Downloaded
    1.35 GB

    0 Not allowed!

    Default

    I will check it out later
    Tim

  6. Attention

    This valuable resource relies upon the very small amount of revenue generated by displaying online advertisements to our visitors.

    The advertisements we display are relevant to this web site and your browsing history

    Please consider supporting us by disabling your ad blocker.


    Note: Some users have reported issues related to ad-blockers rendering parts of this wesite unusable,
    where possible we will rectify the issues to enable you to use this resource with adblocking enabled.

    If you can, please report issues in the forum area WebSite / Forum Issues


    Thank you for your attention.

  7. #4
    PhilJ1
    Guest PhilJ1's Avatar

    0 Not allowed!

    Angry Has anyone else experienced this Problem ?

    A early reported - using P-icd, complies ok, downloads ok - when open P-icd - no program listing, just variables, that do change if animate is used.

    Could this be due to a windows update - that's the only thing I can think off.

    As previously stated

    using Win XP Sp3, Proton ide 2.0.0.4, Compiler 3.4.0.5

    Did work perfectly.

  8. Attention

    This valuable resource relies upon the very small amount of revenue generated by displaying online advertisements to our visitors.

    The advertisements we display are relevant to this web site and your browsing history

    Please consider supporting us by disabling your ad blocker.


    Note: Some users have reported issues related to ad-blockers rendering parts of this wesite unusable,
    where possible we will rectify the issues to enable you to use this resource with adblocking enabled.

    If you can, please report issues in the forum area WebSite / Forum Issues


    Thank you for your attention.

  9. #5
    Fanatical Contributor Tim's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    7,818
    Thumbs Up
    Received: 52
    Given: 96
    Total Downloaded
    1.35 GB

    0 Not allowed!

    Default

    I cannot at this end replicate your problem. I have XP and Vista and tried it on both.

    Is it on every pic? Any chance sending me a program that you see the problem with?
    Tim

  10. Attention

    This valuable resource relies upon the very small amount of revenue generated by displaying online advertisements to our visitors.

    The advertisements we display are relevant to this web site and your browsing history

    Please consider supporting us by disabling your ad blocker.


    Note: Some users have reported issues related to ad-blockers rendering parts of this wesite unusable,
    where possible we will rectify the issues to enable you to use this resource with adblocking enabled.

    If you can, please report issues in the forum area WebSite / Forum Issues


    Thank you for your attention.

  11. #6
    PhilJ1
    Guest PhilJ1's Avatar

    0 Not allowed!

    Default My P-icd problem

    Yes it's on every pic device I try - but if I try on another Pc this time with Vista same version of P-icd, ide & compiler, all is well.

    It doesn't matter what .bas file I use - always get the problem.

  12. Attention

    This valuable resource relies upon the very small amount of revenue generated by displaying online advertisements to our visitors.

    The advertisements we display are relevant to this web site and your browsing history

    Please consider supporting us by disabling your ad blocker.


    Note: Some users have reported issues related to ad-blockers rendering parts of this wesite unusable,
    where possible we will rectify the issues to enable you to use this resource with adblocking enabled.

    If you can, please report issues in the forum area WebSite / Forum Issues


    Thank you for your attention.

  13. #7
    Fanatical Contributor Tim's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    7,818
    Thumbs Up
    Received: 52
    Given: 96
    Total Downloaded
    1.35 GB

    0 Not allowed!

    Default

    Considering it was written for XP and all the testing was done on XP and it always worked on XP, I cannot offer any more help.

    It sounds like an issue with your machine, probably the graphics driver
    Tim

  14. Attention

    This valuable resource relies upon the very small amount of revenue generated by displaying online advertisements to our visitors.

    The advertisements we display are relevant to this web site and your browsing history

    Please consider supporting us by disabling your ad blocker.


    Note: Some users have reported issues related to ad-blockers rendering parts of this wesite unusable,
    where possible we will rectify the issues to enable you to use this resource with adblocking enabled.

    If you can, please report issues in the forum area WebSite / Forum Issues


    Thank you for your attention.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. [SOLVED !] my stupid mistake
    By TEEGEE in forum Proton Plus Compiler v3
    Replies: 2
    Last Post: 15th February 2011, 13:04
  2. Really stupid idea
    By dmTulsa in forum The Lounge
    Replies: 15
    Last Post: 12th May 2010, 08:39
  3. [SOLVED !] perhaps stupid question
    By luciano in forum Proton Plus Compiler v3
    Replies: 3
    Last Post: 11th December 2009, 23:36
  4. Am I stupid or is it a bug
    By jacobl in forum Proton Plus Compiler v3
    Replies: 5
    Last Post: 21st February 2005, 20:26

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts