PDA

View Full Version : mplab integration



sander
31st October 2005, 22:48
Hi

is it posible to integrate proton+ and Mplab?

sander

Tim
31st October 2005, 23:23
Yup Follow this link http://www.picbasic.org/forum/showthread.php?t=2841&highlight=mplabs

About 4 or five posts down theres file you can down load to give you some info on how it's done.

Apperently the latest version is quite good.

Les
1st November 2005, 09:27
Take a look in the directory where the LITE version was installed. Default Program Files\Crownhill\PDSLITE

You will find all the information and files you require in there. The folder's actually named "Using PROTON+ with MPLAB 7.x"